WORKSHOPS & KOOKLESSEN

De gerechten die tijdens de workshops en kooklessen worden gemaakt variëren van vis , vlees en gevogelte tot groenten, tahu en tempéh.

We maken alleen gebruik van verse producten en authentieke kruiden en specerijen. 

Na de lessen zeggen jullie ‘vaarwel’ tegen kant en klare kruidenmixen en maaltijden.
We beginnen de workshop/ kookles met een hapje en een drankje. Daarna gaan we aan de slag. 

Alles wat we tijdens de workshops maken wordt in de studio opgegeten. 

Wat overblijft gaat mee naar huis. De gerechten die worden gemaakt tijdens de kooklessen gaan altijd mee naar huis.
Maximum aantal deelnemers : 8

Minimum aantal deelnemers: 4

Duur: 3 tot 4 uur

De prijzen zijn inclusief BTW, receptenmapje en een hapje en een drankje.

  Workshop Rijstafel

  - € 67,50 per persoon
  - Vanaf 4 deelnemers € 65,-
  - Datum en tijd in overleg
  - Menu staat in principe vast
  - Voorkeuren bespreekbaar


  Workshop Indische Hapjes

  - € 50,- per persoon
  - Vanaf 4 deelnemers €47,50
  - Datum en tijd in overleg
  - Menu staat in principe vast
  - Voorkeuren bespreekbaar


  Workshop van de maand

  - €40,- per persoon
  - Datum en tijd staan vast
  - Alternatieve datum   bespreekbaar
  - Deelname op inschrijving
  - Menu staat vast


  Kooklessen

  - €225,- per persoon
  - Prijs voor 4 lessen
  - Datum en tijd in overleg